Overzicht

IT Traineeship – Integratie

Momenteel zoeken wij naar kandidaten met minstens een Bachelor in IT of afgeronde Master of Science. De klant is gehuisvest in Utrecht.

Over onze klant 

De opdrachtgever is een van de grootste partners van Microsoft in Europa. Ze maken digitale transformatie mogelijk voor grote merken en bedrijven. Er wordt consultancy, technologie en managed services geleverd aan de klant. Het is een bedrijf met vestigingen in meerdere landen en heeft wereldwijd honderden integratie- en cloudoplossingen geïmplementeerd. 

Taak beschrijving 

Wat onze klant verwacht van je als je begint met het traineeship: 

Je zal beginnen met een IT traineeship van 9 maanden. Dit bestaat uit 3 maanden waarin je een opleiding volgt. Hierna volg je nog 6 maanden een praktijkopdracht bij een van de opdrachtgevers. Na dit proces van 9 maanden zal je zelfstandig een opdracht uit gaan voeren bij een van de opdrachtgevers.

Je zal tijdens je traineeship van alles te leren krijgen over IT-integraties. Je gaat leren over Microsoft Integratie, Azure, IoT en zal verschillende Microsoft-certificaten halen. Daarnaast zal je samen met consultants aan de slag gaan en kan je deelnemen aan kennissessies en informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door en voor collega’s.

Traject

Maand 1-3

  • Theorie: Hierin worden de basisprincipes doorgenomen onder begeleiding van een consultant en een trainer.

Maand 3-6

  • Praktijk: Hier worden opdrachten uitgevoerd voor de opdrachtgevers. Dit zal in samenwerking gaan met de opdrachtgevers.

Na 9 maanden

Na deze 9 maanden ga je samen met een meer ervaren collega aan de slag voor opdrachtgevers. Je zal nog steeds de mogelijkheden krijgen om je persoonlijk te ontwikkelen.

Vervolgens zal je verder gaan als zelfstandige junior consultant. Het is dan mogelijk om je verder te ontwikkelen richting ontwikkelaar of architect. Met specialisaties op het gebied van Azure, Integratie of IoT

Wie ben jij? 

Voor onze klant zijn de volgende functie-eisen: 

  • Heb jij Bachelor in IT of afgeronde Master of Science;
  • Affiniteit met IT en back-end processen;
  • Programeer kennis is vereist, een pluspunt als je ervaring hebt met C#;
  • Je hebt een sterke drive om te leren en te ontwikkelen;
  • Heb jij een ondernemend vermogen, zet jij net dat stapje extra?

Geïnteresseerd? 

Ben je geïnteresseerd of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact op met Delano Engelhart, account manager van Diverze-IT, op +31 6 5168 3419. Of stuur een mail met je vragen of je cv naar delano@diverze.nl.